" Музички тренутак " OШ " Иво Лола Рибар " у Сомбору

Манифестација под називом "Музички тренутак" настала је као генерална проба школских хорова и оркестра блок флаута пред такмичења . Присуствовао је , сада покојни , Силвестер Хајнал , да би их чуо и видео , те на време дао неке инструкције ради бољег наступа и пласмана .
Њима су се придружили ученици наше школе , који похађају нижу музичку школу "Петар Коњовић" у Сомбору и свирају разне инструменте , желећи да дају свој допринос музичком животу наше школе .
И тако је кренуло ...
   Прочитајте цео текст

Музички тренутак

Наш традиционални „Музички тренутак“ одржан је по 20. пут у четвртак, 12. 6. 2014. Ученици наше школе који похађају и Музичку школу „Петар Коњовић“ изводили су композиције Баха, Шопена; Моцарта, Кабалеског...). Публика су им били родитељи, дугови из школе и наставници. Сви заједно музиком смо испратили још једну школску годину и поздравили почетак летњег распуста. Холом наше школе одзвањали су тонови клавира, обое, кларинета, виолине, гитаре, тамбуре, хармонике, а чула се и песма. Кроз програм су публику водиле Исидора Туцаковић и Бранислава Крагуљ. Mузички тренутак је и овог пута организовала Славица Соколовић, наставник музичке културе.

Објављено: 18.07.2014., 23:59:38

   
Специфичности школе

    Јавне набавке

    Линкови

Ukupan broj poseta:


1962-2010 ® Основна школа "Иво Лола Рибар" Сомбор
Повратак на врх