Znanje, radost i drugarstvo – Lolino bogatstvo

Obaveštenje za prijemni u Gimnaziji


Poštovani,
Potrebno je da odeljenske starešine osmog razreda, obave informisanje roditelja i učenika da je u toku prijavljivanje učenika za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalizovane gimnazije i odeljenja kao i za srednje umetničke škole.

Prijavljivanje za polaganje prijemnih ispita (slanjem mejla ili direktno) obavlja se od 18. do 21. maja 2020. godine. Srednja škola obezbeđuje da se u periodu od 8 časova do 20 časova, na mejl adresu koja je navedena i potvrđena od strane škole, potvrđuje prijem prijave.

Konačan spisak lokacija gde će se obaviti prijemni ispit biće objavljen nakon izvršenih prijava i sagledavanja prostornih kapaciteta gimnazija koji obezbeđuju epidemiološku bezbednost kandidata.

Predaja sportske dokumentacije za Sportsku gimnaziju i odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za sport realizovaće se 8. i 9. juna u školama koje imaju ova odeljenja. Obrazac prijave i sportske dokumentacije tim gimnazijama biće blagovremeno dostavljen.

Detaljnije informacije se nalaze na sajtu MPNTR http://www.mpn.gov.rs/polaganje-prijemnih-ispita-za-upis-u-specijalizovane-srednje-skole-i-odeljenja/

Objavljeno: 20.05.2020., 12:40:21
nazad