Znanje, radost i drugarstvo – Lolino bogatstvo

Limenka teatar fest

Dragi roditelji i deco, pozivamo vas na internacionalni pozorišni festival za decu ???????????????????????? — Limenka teatar fest, koji će naš grad ugostiti od 30. avgusta do 3. septembra.

Limenka teatar fest na kreativan i jedinstven način spaja pozorište za decu???? i ekologiju♻️  i to tako što budi svest najmlađih o važnosti očuvanja životne sredine. ????

Na festivalu učestvuje 7️⃣ predstava koje dolaze iz 6️⃣ zemalja — Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske, Bugarske, Srbije i dalekog Perua.

????️Ulaznice za festivalske predstave ne mogu se kupiti novcem ???? već je potrebno da svaki gledalac sakupi i donese 5️⃣ limenki, ????za koje potom dobija 1️⃣ alu-coin, ???? prvu ekološku valutu na svetu, načinjenu od aluminijuma, kojom može da kupi ulaznicu.

Ukoliko budete dovoljno vredni da tokom dana sakupite i više od 5️⃣ limenki, (10, 15, 20, i više) koje vaši mališani na licu mesta mogu reciklirati, dobićete još alu-coina, za koje na Limenkica Bazaru možete kupiti eko torbe, eko olovke, ✏️ blokčiće od recikiranog papira, ????zanimljive knjige odštampane takođe na eko papiru…????????????????????


Ne znate gde da sakupite dovoljan broj limenki? ???? Trk do najbližeg kafića, jer oni toče pića iz limenki! Zamolite konobara da vam da prazne ???? i misija uspešno obavljena. ✅ Komšije, bake, deke, starija braća i sestre — svi u nekom trenutku popiju neko piće iz limenke. Zamolite ih da sačuvaju limenke za reciklažu pa dođite na Limenka teatar fest ???? da naučite kako da reciklirate i uživate u zabavnim i poučnim predstavama. ????

Više informacija o festivalu i predstavama možete pronaći na Instagram, Fejsbuk i TikTok profilu Limenka teatar festa kao i na zvaničnom veb sajtu festivala limenkateatarfest.rs
 
 
Objavljeno: 18.08.2023., 13:00:42
nazad