Znanje, radost i drugarstvo – Lolino bogatstvo

" Muzički trenutak " OŠ " Ivo Lola Ribar " u Somboru

Manifestacija pod nazivom "Muzički trenutak" nastala je kao generalna proba školskih horova i orkestra blok flauta pred takmičenja . Prisustvovao je , sada pokojni , Silvester Hajnal , da bi ih čuo i video , te na vreme dao neke instrukcije radi boljeg nastupa i plasmana .
NJima su se pridružili učenici naše škole , koji pohađaju nižu muzičku školu "Petar Konjović" u Somboru i sviraju razne instrumente , želeći da daju svoj doprinos muzičkom životu naše škole .
I tako je krenulo ...
   Pročitajte ceo tekst

Muzički trenutak

Naš tradicionalni „Muzički trenutak“ održan je po 20. put u četvrtak, 12. 6. 2014. Učenici naše škole koji pohađaju i Muzičku školu „Petar Konjović“ izvodili su kompozicije Baha, Šopena; Mocarta, Kabaleskog...). Publika su im bili roditelji, dugovi iz škole i nastavnici. Svi zajedno muzikom smo ispratili još jednu školsku godinu i pozdravili početak letnjeg raspusta. Holom naše škole odzvanjali su tonovi klavira, oboe, klarineta, violine, gitare, tambure, harmonike, a čula se i pesma. Kroz program su publiku vodile Isidora Tucaković i Branislava Kragulj. Muzički trenutak je i ovog puta organizovala Slavica Sokolović, nastavnik muzičke kulture.

Objavljeno: 18.07.2014., 23:59:38